Jdi na obsah Jdi na menu

VIII. Ročník Velikonočního turnaje ve stolním tenise

     Velikonoční neděle se i letos nesla ve znamení sportovního klání. Přihlášených bylo 21 sportovců, z toho 2 ženy. Po rozlosování skupin započal boj. Ženy hrály společně s muži, ale finálové zápasy už sami mezi sebou. Muži postupovali do vyšších pozic dle turnajového pavouka. Zápasy byly plné zajímavých akcí. Někomu se dařilo více, jiný tolik štěstí neměl. Zápasy trvaly celý den. Pro všechny sportovce bylo připraveno bohaté občerstvení v podobě guláše, moravských koláčů, aby načerpali novou energii na další zápasy.

V podvečerních hodinách už bylo známo konečné pořadí. Každý si odnesl za svůj znamenitý výkon i malou věcnou odměnu. První místo mužů i žen bylo navíc obdarováno putovním pohárem. Loňské vítězství v kategorii žen obhájila i letos Hana Kroutilová. V mužské kategorii nastaly změny a pohár si odvezl Pavel Růžička, který byl letos na turnaji poprvé.

Celý den se skvěle vydařil a doufám, že si ho užili nejenom hráči, ale i přihlížející. Tímto bych chtěla poděkovat všem organizátorům jak z řad SDH tak osadního výboru. A v neposlední řadě patří velké díky i všem sponzorům, kteří byli tak ochotní a dali nějaký menší dar pro hráče. SPORTU ZDAR…!!!

 

Pořadí ženy:

1. místo      Hana KROUTILOVÁ

2. místo      Lenka BROŽKOVÁ

 

Pořadí muži:

1. místo      Pavel RŮŽIČKA

2. místo      Standa LEHER

3. místo      František KROUTIL